Tamla ja Lamp on täiesti ühel meelel, miks Kontaveidi täht just nüüd, suurturniiril, on nii eredalt särama löönud. „Ta naudibki suurturniire, juba noorteklassis oli nii. Kõik see, millega kaasneb suur huvi, sobib talle. Mõni läheb krampi, tema kaifib,“ ütleb Lamp. „Mida tähtsam mäng, rohkem pealtvaatajaid ja pingeid, seda rohkem Anett endast kätte saab,“ lisab Tamla.

Seega: täna õhtul avaneb 19aastasel Kontaveidil ideaalne võimalus? Esmakordselt Suure slämmi turniiri kaheksandikfinaalis, Flushing Meadowsi tennisekeskuse peaväljakul, vastas endine maailma esireket, publiku lemmik Venus WIlliams?

„Kohtumise algus on määrava tähtsusega. Kui Anett suudab esimestes geimides hoida mängu võrdsena, võib põnevaks minna. Kui ei, kardan, et Venus võtab oma. Ta on Anetti senistest vastastest siiski klass kõrgem – mida tõestas võiduga hiilgavas hoos Belinda Bencici üle. Ma ei tea, kas nii tohib öelda, aga realistlikult võttes ei julge täna Anettile võitu küll ennustada,“ kostab Tampla.

Lamp lausub aga: „Ma ei imestaks ka täna mitte millegi üle, kohe päriselt. Ja ei imestaks ka pärast tänast tegelikult… Anett on praegu väga enesekindel. Kui ta satub hoogu, siis tavaliselt poolel teel pidama ei jää. Vastase nimi või tugevus teda rööpast välja ei löö.“