Täna algab Estonian Open kvalifikatsiooniturniiriga. 43 mehe seast selgitatakse kaheksa tublimat, kes pääsevad põhiturniirile. Järgmisel nädalal algavale põhiturniirile on eestlastest pääsu kindlustanud paar nädalat tagasi toimunud Eesti meistrivõistluste esinelik Vladimir Ivanov, Mattias Siimar, Anton Pavlov ja Markus Kerner ning Kenneth Raisma, kes meistrivõistluste ajal Wimbledonis ajaloolisi tegusid tegi. Üheksa Eesti noormeest alustavad kvalifikatsiooniga, kus vastasteid on nii naaberriikidest kui kaugelt ookeani tagant Austraaliast, Tšiilist ja Argentinast.

Naiste põhiturniirile on eestlastest pääsenud vastne Eesti meister 16aastane Maria Lota Kaul ja tema eakaaslane Maileen Nuudi. Täna algaval naiste kvalifikatsiooniturniiril on osalejaid 29, neist koguni 14 Eestist. Samad neiud, kes näitasid head mängu Eesti meistrivõistlustel, saavad nüüd oma oskused proovile panna rahvusvahelises seltskonnas.

Kvalifikatsioonimängud toimuvad laupäeval ja pühapäeval Pärnu Tennisekeskuses (Tammsaare 39). Järgmisel nädalal algava põhiturniiri mängud peetakse paralleelselt kahes Pärnu tennisekeskuses, alates veerandfinaalidest toimuvad kõik mängud Pärnu Kesklinna Tenniseklubis (Ringi 14a).

Täpsema ajakava ja turniiritabelid leiad www.tennis.ee.