18-aastane Raisma on turniiril viienda paigutusega. Üksikmängus oli ta esimese ringi vastaseks 15aastane Seon Yong Han Koreast, kes on samuti vasakukäeline. Duelli võitis kogenum 6:2, 6:4. Täna on ta vastaseks 17-aastane argentiinlane Francisco Bastias.

Sarnaselt möödunud nädalal Eddie Herri turniirile Tammel loosiga ei vedanud ja ta sai esimeses ringis vastaseks neljanda paigutusega Yuta Shimizu ja kaotas 6:7(5), 1:6. Tamm ja Raisma asuvad täna võistlustulle paarismängus. Esimeses ringis on nende vastasteks viienda paigutusega paar Liam Caruana (ITA) ja Alberto Lim (PHI), mõlemad poisid kuuluvad noorte edetabelis 50 parema sekka.

Eestlastest löövad kaasa kuni 16aastaste seas Daniil Glinka ja Saara Orav. Glinka võitis esimeses ringis ameeriklast Christian Alshonit 6:4, 7:6(5), kuid eile tuli teises ringis ameeriklaselt Joseph Brailovskylt vastu võtta kaotus 3:6, 3:6.

Kuni 16-aastaste tütarlaste konkurentsis kaotas Orav üksikmängu esimeses ringis ameeriklanna Briana Crowleyle. Paarismängus, paariliseks itaallanna Isabella Tcherkes Zade, võitsid nad kuuenda paigutusega USA paari Imani Graham/Lauren Stein 7:5, 6:3 ja seejärel järgmist ameeriklannade paari Angelica Blake/Nikki Redelijk otsustavas setis 6:4, 3:6, 10:6. Poolfinaali jõudmiseks peavad nad täna võitma veel üht USA duot Jekaterina Alferevo/Ava Hrastar, kes eile alistasid esimese paigutusega Rumeenia paari Oana Smaranda Corneanu/Andrea Velcea.

Orange Bowli korraldatakse 1947. aastast. Läbi aegade leiab võitjate hulgast sellised nimed nagu Björn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Jim Courier, Anna Kurnikova, Roger Federer, Andy Roddick, Robin Söderling, Caroline Wozniacki ja Dominic Thiem. 2011. aastal võitis turniiri Anett Kontaveit.