Värske Alexela Mastersi ehk Eesti aastalõputurniiri võitja Katriin Saare (15 a, juunioride maailma edetabelis 365.) juhendaja Tamla vastas diplomaatiliselt: "Neid samu küsimusi küsiti minu käest ka siis, kui ma olin Aneti treener (2011-2012 - toim). Vastasin toona, et Anett ei ole Kaia ning järgmised noored pole Anett ega Kaia. Igaühel on oma tee ja võistlused. Küll need võidud tulevad omal ajal."

Homme Saku suurhallis toimuva Kanepi ja Kontaveidi kohtumise soojendusmatšides tulevad teiste seas väljakule nii Saar kui ka temaga möödunud laupäeval Mastersi finaalis heidelnud sama vana Lissi Kubre (ITF Juniors 358.). "Igaüks saab ise hinnata, kas neis on natuke Anetti või Kaiat," märkis Tamla tulevikulootuste kohta.

Lisaks 15-aastastele tennisistidele võtavad homme reketi kätte Allar Levandi, Erki Nool, Ago Markvardt ja laulja Bert Pringi.

Delfi vahendab tenniseõhtu sündmusi tekstipõhises ja piltiderohkes otseblogis. Üritus algab kell 19, peamatš kell 20.
Carol Plakk ja Katriin Saar võitsid suvel Ungaris toimunud Euroopa noorte olümpiafestivalil paarismängus pronksmedali. 15-aastane Plakk hoiab juunioride edetabelis 420. kohta.