„Kannavalu hakkasin uuesti tundma Miamis, pärast esimese ringi mängu. Kui tavaliselt läheb kerge kannavalu üle järgmiseks päevaks, siis sel korral jäi kand paariks nädalaks valutama. Liivakattele mineku ettevalmistus oli seetõttu ka lühem ning sain harjutada vaid korra päevas. Viimastel turniiridel sain mängu esimese seti mängida ilma valuta ja teises setis on hakanud kand märku andma," teatas Kanepi oma kodulehekülje vahendusel.

"Pärast kaotust Madriidi turniiril konsulteerisin kolme erineva spordiarstidega, kes turniiridel sportlasi abistavad ning pärast ultraheli uuringuid olid nad iseenesest positiivsed. Nende hinnangul, tegemist on sportlaste puhul tavalise probleemiga ning et õige ravi ja harjutustega peaks saama valust lahti. Kui valu järgi ei anna, siis tuleb teha kanda süstid."

"Hetkel annan kannale natuke puhkust, tegelen rohkem taastusraviga. Teen erinevaid arstide poolt soovitatud taastavad harjutusi jne. Prantsusmaa lahtistele ja Wimbledoni on plaan mängima minna,“ lisas Kanepi.

Prantsusmaa lahtised meistrivõistlused algavad Pariisis, 25 mail.