Kanepi ja tema hiinlannast paariline Shuai Zhang lülitasid Pariisis konkurentsist maailma esinumbrid Liezel Huberi ja Lisa Raymondi tulemusega 6:3, 7:5.

"Väga hästi läks mäng täna. Koostöö meil sujus ja mängisime hästi, naersime, saime väga hästi läbi, ei põdenud midagi, toetasime üksteist ja mäng tundus kuidagi mõnus. Ega me midagi enne mängu üle ei põdenud, erilist taktikat välja ei mõelnud. Proovisime mängida, omi asju teha. Mulle tundus, et eelmine kord kui Huberi ja Raymondiga mängisin, siis nad mängisid paremini," rääkis Kanepi oma kodulehel, meenutades mullust matši Pariisis praeguse maailma esipaari vastu, mille Kanepi ja rootslanna Sofia Arvidsson 2:6, 5:7 kaotasid.

"Eestlasi oli täna jälle päris palju ja hiinlased elasid ka meile kaasa, hästi toetati meid täna. Paarismäng on minu jaoks mõnus pingevaba mäng, üritame ka järgmises ringis nii mängida," lisas Kanepi.

Kanepi ja Zhengi vastasteks järgmises ringis on prantslannad Stephanie Foretz Gacon ja Kristina Mladenovic.

Täna on Kanepil aga üksikmänguturniiri teise ringi kohtumine, kus Eesti esireketi vastu astub maailma edetabeli 59. reket Irina-Camelia Begu Rumeeniast.