Jovanovski järgmine vastane tuleb paarist Jelena Jankovic - Aravane Rezai.

Mängu käik: (Kanepi - Jovanovski 4:6, 4:6)

Teise seti võitis Jovanovski 6:4

4:6 - Kanepil oli seiusl 40:30 murdepall, kuid Jovanovski oli kindlus ise. Serblanna kallutas oma servigeimide 11 murdepallist 9 enda kasuks.

4:5 - Esimene vastus serblannale oli edukas. Oma servigeimi hoidis Kanepi üsna kindlalt. Kohe saab poolteist tundi mängitud.

3:5 - Seisul 15:15 võttis Jovanovski kolm punkti järjest ning sai oma servil kindlalt geimi kätte. Kanepil eksimisvõimalust enam pole.

3:4 - Vastane murdis Kanepi servi ja nüüd on Kaia raskes seisus. Kvalifikatsioonist tulijatega on pahatihti raske mängida, eriti veel hooaja alguses, peale pikemat pausi.

3:3 - Kanepi jõudis vastase pallingul seisuni 40:40, kuid Jovanovski oli pidevalt sammu ees. Otsustavatel punktidel oli serblanna parem ja seis tasa.

3:2 - Vastasel oli Kanepi servil taas murdepall, kuid Kaia tuli raskest seisust välja. 30:40 seisul võttis Kanepi kolm punkti järjest, neist ühe serviässast.

2:2 - Kahjuks läks servigeim kiirelt tagasi ja mäng kulgeb taas võrdsete heitluses

2:0  - Kanepi alustas teist setti hästi murdes kohe alustuseks vastase servigeimi

Esimese seti võitis Jovanovski 6:4

Sett kestis 46 minutit. Kanepi servis ühe ässa ja tegi kolm topeltviga. Jovanovski tegi ühe topeltvea. Kanepi päästis üheksast murdepallist seitse, Jovanovski aga seitsmest kuus. Eelinfo:

Eestlanna ei ole 19-aastase Jovanovskiga varem mänginud. Serblanna jõudis eelmisel hooajal Wimbledonis teise ringi ja Dubai turniiril finaali.