Kanepi võitis mängu 131-st punktist 74 ning lõi kolm ässa ja tegi neli topeltviga. Kuigi itaallanna teenis Kanepist kaks murdepalli enam (12:10), suutis ta neid realiseerida vaid kolm. Kanepi murdis vastase pallingu seitsmel korral.

Ühtlasi võttis Kanepi revanši käesoleva aasta Wimbledoni turniiri avaringis saadud 1:6, 4:6 kaotuse eest.

"Kaia mängis oma hea mängu välja," vastas Kanepi treener Silver Karjus küsimusele, millega eestlanna oma paremuse maksma pani. "Ta mängis hästi. Olen tema esitusega väga, väga rahul."

Läinud võistlustevaba nädalat kasutas Kanepi eelkõige külmetushaigusest taastumisele. "Eile hommikul pidasime näiteks treeningmängu ja õhtul käisime jõusaalis. Oleme ikka koguaeg vaikselt trenni teinud ja külmetust ravinud, mis nüüd hakkab taanduma," lausus Karjus.

Teises ringis kohtub Kanepi neljandana asetatud itaallanna Francesca Schiavonega (WTA 12.), kellele ta on viies omavahelises kohtumises neljal korral alla jäänud. Viimati oldi vastamisi tänavu suvel Eastbourne'is, kus Schiavone võitis 7:6 (9:7), 6:1.

"Schiavone kohta ei oska praegu midagi öelda. Oleme teda küll näinud, aga kui hea või halb ta hetkel on, ei oska kommenteerida. Keskendume oma mängule ja üritame endast parima anda," sõnas Karjus.

Kanepi - Errani 6:0, 7:5
Mängu käik:

II sett:

Itaallanna ei saa oma servil ühtegi punkti. Mäng Kanepile 6:0, 7:5.

Eestlanna serv. Errani saab murdepalli, Kanepi päästab. Eestlanna hoiab lõpuks pallingut ja juhib 6:5.

Errani ei loovuta enda servil ühtegi punkti. Mäng viigis 5:5.

Kanepi servib matši võidule. Eestlanna ei suuda kolme esimest matšpalli realiseerida. Errani teenib murdepalli, kuid Kanepi päästab. Teise murdepalli itaallanna realiseerib ja tuleb mängu tagasi. Seis 5:4.

Kanepi pääseb itaallanna servil 30:0 juhtima. Kanepi murrab ja juhib 5:3.

Errani pääseb Kanepi servil 40:15 juhtima (eestlanna tegi mängu neljanda topeltvea). Esimese murdepalli Kanepi päästab, teist mitte. Seis 4:3.

Kanepi on täna võimas - murrab itaallanna teise pallingugeimi järjest ja juhib 4:2. Errani esimese servi õnnestumise protsent on koguni 82 (Kanepil vaid 54), kuid eestlanna on servi vastuvõtul väga võimas.

Kanepi võidab kolmanda geimi järjest, hoides oma pallingut kindlalt. 3:2 Kanepile.

Kanepi saab Errani servil murdepalli ja realiseerib selle! Mäng viigis 2:2. Kanepi on löönud siiani kolm ässa ja teinud kolm topeltviga (Erranil üks topeltviga). Teenitud punktide arvestuses juhib eestlanna 47:33.

Kanepi hoiab pallingut ja eestlanna on kaotusseisus 1:2.

Errani võidab oma pallingugeimi - seis 0:2.

Sett algab taas tasavägiselt. Kanepi kaotab alustuseks oma servigeimi. Kanepi taga 0:1

I sett:

Errani loovutab Kanepile ka viimase geimi selles setis. Eestlannale 6:0 setivõit!

Kanepi hoiab servi ja juhib 5:0

Kanepi saab kätte juba teise Errani servigeimi. Kanepi juhib 4:0

Kanepil pole enda servi hoidmisega suuremaid probleeme. Kanepi juhib 3:0

Eestlanna läks ka Errani servigeimi 40:0 juhtima, lasi itaallannal siis viigistada, kuid pani siiski oma paremuse maksma. Kanepi juhib 2:0

Kanepi suutis tasavägises avageimis oma servi hoida. Kanepi juhib 1:0

Eelvaade:

Maailma edetabelis 43. kohal paiknev Kanepi on itaallannaga kohtunud kolmel korral ning saanud siiani ühe võidu ja kaks kaotust. Viimati mängiti käesoleva aasta Wimbledoni turniiri avaringis, kus võitis Errani 6:1, 6:4.

Kanepi-Errani vastasseisu võitja kohtub teises ringis neljanda asetusega Francesca Schiavonega (WTA 12).Kremlin Cupi turniiritabel