"Ootasin põnevusega oma mängu, et kuidas hakkama saan ja välja tuleb. Alguses oli päris suur värin, alustasin kohe topeltveaga. Samas ma arvasin, et nii võib minna, ma ei läinud sellest rohkem närvi," kommenteeris kolmekuulise pausi järel esimese mängu pidanud Kanepi. "Esimesed punktid lõin palli nii vaikselt, ma arvan, et viimati lõin nii vaikselt 14-aastaselt. Siis hakkasin ka paremini servima ja geimi lõpuks tundsin ennast juba hästi. Ma sain aru, et olen vastasest parem ja see andis enesekindlust."

"Tagajoonemänguga jäin täna väga rahule, servirütmiga peab veel tööd tegema, ei ole veel päris see. Ma tunnen, et olen füüsiliselt heas vormis ja jaksan joosta. Ei pea kiireid punkte mängima," lisas eestlanna oma kodulehekülje vahendusel..

Eesti esireket kohtub 500 000 dollarilise WTA international tasemega turniiri teises ringis Galina Voskobojevaga (WTA 68). Seni ainus omavaheline kohtumine peeti 2005 aastal, mille Kasahstani tennisist võitis.

"Galinaga ma ei ole ammu mänginud, ta on päris osav. Kindlasti üritab mulle stoppe teha, võrku tulla - ta on mitmekülgne mängija. Mis seal ikka, ma mõtlen oma asjadele, eks siis paistab kuidas läheb," vaatas Kanepi eelseivale mängule. "Üldiselt ma ei tunne väga suurt pinget, tunnen ennast vabalt, mõnus on uuesti võistelda. Mingi põnevus on päevas."