Kanepi on üht haigust väga edukalt varjanud – ta on olnud toitumishäirete küüsis väga pika osa oma karjäärist, kirjutab ERR Sport. "Jah, see oli mulle selles mõttes üllatus, et teada oli, et Kaial olid suured kaaluprobleemid ja neid seostati valetreeninguga ja millega iganes, aga Kaia ise räägib raamatus põhjalikult sellest, kuidas tal tekkis toitumishaigus," avaldas Muuli.

"Kuidas ta oli buliimia küüsis, kuidas ta kasutas igasuguseid medikamente – mitte keelatud aineid, aga muid ravimeid – ja kuidas ta võitles sellega ja kuidas ta lõpuks selle ka võitis."

Samas ta buliimiadiagnoosi pole kunagi saanud? "Ta häbenes seda nii hirmsasti ja püüdis sellest üksinda jagu saada," ütles Muuli.

Kuidas on võimalik nii kõrgel tasemel spordis, et inimene on selle probleemiga üksi? "Kõik said aru, et tal on toitumisega mingi probleem, aga keegi ei pidanud seda haiguseks. Ta käis ju paljude toitumisnõustajate juures, kas Eesti tuntumate – Zilmeri, Adik Levdini – juures ja ka välismaiste – rootslaste, prantslaste ja paljude juures –, aga ta ei rääkinud kellelegi, et tal on selline söömishäire ja sellepärast ei osatud seda ka ravida," selgitas Muuli.