Eestlanna alistas Brüsseli tenniseturniiri veerandfinaalis bulgaarlanna Tsvetana Pironkova (WTA 46) kindlalt 6:3, 6:1

"Mängu oli täna tunduvalt rohkem kui seis näitas. Esimeses setis seisul 3:3 olid temal ka võimalused, mul oli natuke õnne, et see sett minu poole tuli. Üldiselt tundsin ennast väljakul enesekindlalt," sõnas Kanepi oma kodulehekülje vahendusel.

"Kui tegin kolm topeltviga järjest, siis ei olnud mõtet närvi minna. Kui oleksin närvi läinud, oleksin võinud ka neljanda teha. Tuletasin meelde, et Ferrer tegi ka Madridis geimis 3 topeltviga. No juhtub vahel, igasugu asju juhtub. Mis siin siis paanitseda, tuleb edasi mängida ja uuesti ennast käima saada," lisas Kanepi.

Reedel on eestlanna vastaseks kõrgeima asetusega Agnieszka Radwanska (WTA 3).

"Homme lihtne mäng ei tule. Kui ma hästi mängin, eks siis tuleb raske mäng. Radwanska on stabiilne mängija, ta lihtsalt ära ei kuku. Ma pean ikka hästi mängima, et teda võita," kommentaaries Eesti esinumber.

Kanepi jaoks valmistab rõõmu, et kannavalu ei ole turniiri jooksul hullemaks läinud, vaid pigem taandunud. "Täna olid kannad isegi paremad kui peale eelmisi mänge. Mängud ei ole seni olnud pikad ja rasked. Saan kindlasti enne Pariisi turniiri ka vähemalt ühe päeva puhata."