"Ta ründas kogu aeg, mul ei olnud löökide sooritamiseks üldse aega ja ma ei leidnudki õiget rütmi," rääkis Kanepi, kelle servi murdis Šarapova seitse korda, vahendab AFP.

"Teise seti alguses oli võimalus, aga see oli vaid korraks, üks hetk. Tema mängis väga hästi, tõrjus ja servis hästi, oli igatepidi parem kui mina."

Kanepi lisas, et oli mängu alguses ka väga närvis. "Olin matši alguses tohutult närvis ja mul on väga kahju, et sain täna niivõrd lühikest aega väljakul olla," teatas eestlanna. "Maria mängib tõeliselt hästi, ta on kindlasti võimeline selle turniiri võitma."

Šarapova, kes tõuseb Pariisis finaali pääsemisega uueks maailma esireketiks, sõnas, et hiljutised turniirivõidud on talle kõvasti enesekindlust andnud.

"Võitsin Pariisi turniiri eel Stuttgardis ja Roomas ning olen hetkel üsna enesekindel. Olen väga õnnelik, et taas poolfinaali jõudsin," sõnas venelanna.

Kanepi tuleb nüüd Eestisse, et arsti juurde minna. "Lähen oma kandasid näitama ning siis otsustan, kas tuleb võistluspaus ja kui pikk," lisas esmaspäeval avaldatavas WTA edetabelis 16. kohale tõusev Kanepi oma koduleheküljel.

Kanepi kaotas maailma teisele reketile tunni ja 14 minutiga 2:6, 3:6.