Tänase võidumängu algus oli Eesti esireketi sõnul raske. "Alguses oli tegemist nii vastasega kui ka enda mänguga. Vastane mängis lihtsalt väga hästi ja mina eksisin ründepallidel. Pärast mängu räägiti, et vastane ei teinud ühtegi lihtviga enne kui seis oli 2:4," sõnas Kanepi oma kodulehekülje vahendusel. "Siis hakkas ka tema natuke eksima ja mina paremini mängima."

"Teise seti esimesed kaks geimi olid hästi pikad, ka vastasel olid omad võimalused, aga lõpuks mina ikkagi sain need geimid kätte. See oli hea. Eks see annab enesekindlust kui pikad geimid ära võita, pärast seda mängisin julgemalt ja enesekindlamalt ning vastane vist murdus," lisas Kanepi.

Eestlanna läheb järgmises ringis vastamisi maailma üheksanda numbri, Caroline Wozniackiga.

"Wozniackiga mängust arvan, et kui mängin hästi ja kannatlikult, siis tuleb hea mäng. Olen temaga korduvalt mänginud, midagi üllatavat minu jaoks tema mängus arvan, et olema ei saa," kommenteeris Eesti esireket.

Üksikmängu kolmanda ringi kohtumine peetakse tõenäoliselt laupäeval. Kanepi jätkab ka paarismänguturniiril koos Shuai Zhang'iga ning homme mängitakse Prantsusmaa paari Stephanie Foretz Gacon - Kristina Mladenovic vastu. Mäng peetakse väljakul number 3 päeva teise kohtumisena.