Mitu korda edasi lükatud mäng pidi toimuma täna 10:30 kohaliku aja järgi (1:30 varahommikul Eesti aja järgi), kuid turniiri kodulehel on Camila Giorgile määratud loobumisvõit.

Kanepile sai saatuslikuks vihmane ilm, mille tõttu eestlannat tabas külmetushaigus. "Tasmaania ilm muutub väga kiiresti ja paar päeva kestnud vihm ning tugev tuul jätsid jälje nii mitme mängija tervisele nii ka minule," kirjutab Kanepi oma Facebooki lehel. "Puhkan
paar päeva ja järgmisena osalen aasta esimesel suure slämmi turniiril
Melbourne'is."

Eelinfo:

Kanepi-Giorgi matš on kavas homme peaväljaku teise mänguna. Esimene kohtumine algab seal kohaliku aja järgi kell 11.00 (Eesti aeg öösel kell 02.00).

Kui Kanepi alistas avaringis Monica Puigi (WTA 59.) kindlalt 6:4, 6:1, siis oma hea välimusega palju pilke püüdval Giorgil kulus Storm Sandersist (WTA 460.) jagu saamiseks palju rohkem aega ja energiat. Võit tuli numbritega 5:7, 6:1, 7:6 (6).

23-aastase Giorgi senise karjääri suuremateks saavutusteks võib pidada endiste maailma esinumbrite Caroline Wozniacki, Maria Šarapova ja Victoria Azarenka alistamise. Suure slämmi turniiridel on Itaalia - Argentiina perest pärit naine jõudnud kahel korral neljandasse ringi (2012 Wimbledonis, 2013 USA lahtistel).