"Parim võit pärast tagasitulekut!" oli maikuus seitsmekuuliselt vigastuspausilt naasnud Zopp Delfi ja Eesti Päevalehega vesteldes õnnelik.

"Alustasin hästi. Teises setis hakkas vastane aktiivsemalt mängima ja seis võrdsustus. Kui teises setis oli tema vähe parem, siis otsustavas setis olid jõuvahekorrad taas võrdsemad."

"Lõpus oli juba punkt-punkti mäng. Mina olin natuke kindlam, mul oli rohkem õnne ja võitsingi," ei osanud Zopp ühest põhjust tuua, mille poolest ta hispaanlasest lõpuks parem oli. Zopi arvates pööras ta mängu enda kasuks seisul 3:2 vastase servi murdmisega.

Sellele järgnenud enda geimi andis aga Zopp nulliga käest ära. "Poleks ma enne murdnud, oleks see võinud saatuslikuks saada," arvas ta.

Zopi järgmine vastane selgub paarist Ernests Gulbis (Läti, ATP 36.) - Mihhail Elgin (Venemaa, ATP 949.). Zopp tõdes, et Läti esinumbriga oleks huvitav mängida, kuid pole veel kindel, kas meeste esimene kohtumine teoks saab.

"Oleks huvitav küll, aga nad pole veel oma esimest ringi ära mänginud. Minul endal homme mängu pole. Teen siin natuke trenni ja lähen piilun võib-olla nende matši," ütles Zopp.

Gulbis ja turniirile korraldajatelt vabapääsme saanud Elgini mäng algab Eesti aja järgi kell 12.