Eelmisel sügisel võistluskarussellilt mõneks ajaks maha astunud Zopp ütles, et vajas pausi mitte võistlemisest, vaid eelkõige sellega kaasnevast reisimisest.

"Eelmiseks sügiseks oli püssirohi päris otsas, aga loobuda ma ei tahtnud ja sellepärast ma pausi võtsingi. 30 nädalat reisimist aastas - lennud ja rongid ja taksod ja palju üksi olemist turniiridel. Pigem kulutab see osa kõige rohkem. Ma polnud väsinud tennisest, vaid rohkem sellest, mis sellega kaasneb. Plaan oli veel paar-kolm aastat mängida. Loodame, et sel aastal saab veel mängima. Kui sügisest uuesti pihta hakkab, eks siis ole näha, mis tunded väljakul ja reisides tekivad," lausus Zopp.

Kahel korral maailma edetabelis esisajas ära käinud (parim edetabelikoht 71 - 2012. aasta septembris) Zopp unistab pingereas tõusmisest rohkem mõnest vägevast tulemusest. "Pigem tahaks teha mingi hea tulemuse. Mind kindlasti motiveerib rohkem näiteks jõuda uuesti suurel slämmil kasvõi läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse ja võita seal üks-kaks ringi, kui et olla jälle 100 piirimail. Pigem tahaks veel mingi kõva tulemuse teha, tunda head emotsiooni ja endale midagi tõestada. Saja sekka pääsemine oleks tore, aga emotsioon mõnest kihvtist tulemusest oleks kindlasti suurem."

Saates meenutas Zopp ühtlasi oma karjääri parimat suure slämmi turniiri, 2018. aasta French Openit, kus ta kvalifikatsioonist alustades jõudis põhiturniiri kolmandasse ringi, mille võitmise korral oleks neljandas ringis ees oodanud duell liivaväljakute kuninga Rafael Nadaliga.

Kuula pikemat intervjuud Jürgen Zopi ja endise Eesti koondislase Jaak Põldmaga siit!
1x
00:00