Zopp alustas hästi, mängis kindlalt ja murdis vastase pallingu ning asus koguni 5:0 juhtima, teatab Tennis.ee. Olivo ei lasknud suurest kaotusseisust häirida ja pingutas seti lõpus kõvasti, kuid eestlane võitis 6:1.

Teise seti alguses kandsid 26-aastase argentiinlase pingutused vilja ja tal õnnestus Zoppi servigeim murda. Zopp suutis küll viigistada 4:4, aga kaotas kümnendas geimis taas pallingu ja mäng läks otsustavasse setti. Seal murdis Zopp kohe alguses vastase servi ja hoidis edu lõpuni, võites 6:4.

Mõlemad mängijad lõid kaheksa ässa, Zopp tegi neli ja Olivo kuus topeltviga. Esimene serv ja sellelt teenitud punktid olid sarnased (Zopp 75% ja Olivo 73%). Peamine erinevus tuli teiselt pallingult teenitud punktide osas – Zopp 55% ja Olivo 36%. Ka murdepalle realiseeris Zopp paremini – kümnest neli, vastane 12st kaks.

Kolmandas ringis kohtub Zopp prantslase Tristan Lamasine’iga (ATP 286). Kohtumine peetakse homme. Mehed on korra omavahel kohtunud – 2016. aasta US Openi kvalifikatsiooni avaringis kaotas Zopp 4:6, 4:6.