Zopp alustas hästi, murdis vastase servigeimi kahel korral ja asus 5:1 ette. Siis tõi 31-aastane itaallane mängu pöörde ja võitis kolm geimi järjest ning juhtis ka kümendas geimis Zoppi pallingul 40:0, kirjutab tennis.ee. Eestlasel jagus tahet ja head närvi ning kahe ässaga, mis vastase arvates küll joontest välja serviti, tasakaalustas mängu ning võitis seti 6:4.

Teises setis oli murdehetk neljandas geimis, kui Zopp jäi oma servil 0:40 kaotusseisu. Taas päästis eestlase hea serv ja murre sai hoitud. Järgmises geimis murdis vastukaaluks Zopp ja haaras pärast seda initsiatiivi ega loovutanud vastasele ühtegi geimi.

Otsustavatel hetkedel mängis Zopp kindlalt, seda tõestab kümnest üheksa kaitstud murdepalli. Kohtumine kestis tund ja 14 minutit. Eestlane lõi seitse serviässa ja tegi kaks topeltviga. Esimeselt servilt teenis punkti 79% juhtudest.

Teises ringis kohtub Zopp venelase Jevgeni Donskoiga (ATP 102), kellel on neljas paigutus ja oli avaringis vaba. Mäng peetakse Eesti aja järgi täna õhtul mitte enne kella 21.30.

Samas peetakse ka naiste turniir, kus lööb kaasa Kaia Kanepi (WTA 86). Täna õhtul avaringis on ta vastaseks 23-aastane ameeriklanna Allie Kiick (WTA 145), kes alistas itaallanna Sara Errani (WTA 143) 6:3, 5:7, 6:2.