31aastane Ivanov alistas üksikmängu finaalis kaks aastat noorema Morten Ritslaidi 6:2, 6:2, 6:2.

Esimese asetusega Kenneth Raisma pudenes konkurentsist juba veerandfinaalis, jäädes suurüllatusena maratonlahingus alla Daniil Glinkale 6:1, 5:7, 6:3, 6:7(3), 6:7(4). Glinka kaotas omakorda poolfinaalis Ritslaidile.

Ivanovile oli see kuuendaks üksikmängu tiitliks. Varasemad viis võitis ta järjestikku aastatel 2012-2016. Möödunud aastal Ivanov meistrivõistlustel kaasa ei teinud. Paarismängus on Ivanovil kuldmedaleid kaheksa (neli meespaaris ja neli segapaaris), vahendab tenniseliidu kodulehekülg.

Selle tulemusega on ta nüüd kõigi aegade arvestuses viies, möödudes Ain Suurthalist. Kõige rohkem meistritiitleid on Toomas Leiusel (23 / üksikmängus 9), talle järgnevad Kristjan Lasn (18/9), Ottomar Alas (16/5) ja Heldur Hiop (15/5). Üksikmängus on seitse tiitlit Rene Buschil.

Naiste paarismängu finaal juunioride Anet Angelika Koskel / Helena Narmonti ja seenioride Liina Suurvarik / Piret Ilvese vahel kujunes väga pingeliseks. Paraku Ilves vigastas end kolmandas setis ja Koskel / Narmont võitsid kohtumise 7:6(4), 4:6, 6:1. 15aastasele Koskelile ja 17aastasele Narmontile on see esimene meistritiitel.

Neljapäeval võitsid meistrivõistlustel naiste üksikmängus Katriin Saar, meeste paarismängus Siim Troost / Robin Erik Parts ning segapaaris Maileen Nuudi / Karl Kiur Saar. Kõigi nende jaoks olid need esimesed meistritiitlid.

Ratastoolitennises võitsid meistritiitlid meestest Viljar Villiste ja naistest Liis Simmul, hõbemedalid said Mait Mätas ja Signe Falkenberg ning pronksised autasud Urmo Voogla ja Kristi Viisimaa.