Tänases poolfinaalis oli vastaseks usbekk Jurabek Karimov (ATP 770), keda Ivanov möödunud nädalal veerandfinaalis võitis 6:1, 6:4.

Täna oli mängupilt sootuks teine. Esimeses setis asus Karimov 3:0 juhtima, aga Ivanov suutis mängu tagasi tulla, seisu viigistada 5:5 ja lõpuks võita 7:5. Teises setis õnnestus vastasel neljandas geimis Ivanovi serv murda ja 3:1 ette minna. See oli kogu seti murdepunkt, sest pärast seda ei saanud Ivanov enam punktigi ja Karimov võitis 6:1.

Otsustav sett algas jälle Karimovi murdega ja Ivanov jäi 0:2 kaotusseisu, seejärel õnnestus mäng viigistada ja pingelises heitluses jõuti kiire lõppmänguni. Ivanov jõudis finaali tulemusega 7:5, 1:6, 7:6(4). Mäng kestis kolm tundi ja 12 minutit.

Homme on ees ootamas järjekordne duell Sanyar Faizieviga Usbekitanist, kes sai loobumisvõidu Ivanovi paarismängu paariliselt venelaselt Mihhail Fufõginilt. Faizieviga kohtus Ivanov möödunud nädalal poolfinaalis ja võitis 6:1, 4:6, 6:3.

Paarismängus olid Ivanov ja tema paariline Mihhail Fufõgin finaalis vastamisi kasahh Timur Khabibulini ja usbekk Khumoyun Sultonoviga. Esimeses setis õnnestus kolmas geim murda ja saadud edu seisuni 5:3 säilitada. Siis aga võitsid vastased kaheksa punkti järjest ja seis viigistus 5:5. Punkt-punkti heitlus viis kiiresse lõppmängu, mille Ivanov – Fufõgin kaotasid 2:7.

Teine sett kulges tasavägiselt seisuni 3:3. Siis õnnestus Khabibulinil – Sultonovil kaks servigeimi murda ja nad võitsid kohtumise 7:6(2), 6:3.