Kui viimase pooleteise kuu jooksul oleme otsepildis vahendanud eestlanna mänge Stuttgardi ja Rooma turniiridel, siis juba homsest astub Kontaveit üles Hollandis toimuval Ricoh Openil, kohtudes 32 parema seas maailma 45. numbri Krystina Pliškovaga. Ka see duell on otsepildis Delfi TV vahendusel nähtav, mäng algab meie aja järgi kell 12:00.

Eelnimetatud Stuttgardi ja Rooma turniiridel selliste maailmanimedega nagu Maria Šarapova, Simona Halep, Angelique Kerber ja Garbine Muguruza kohtunud Kontaveit tõusis täna avaldatud WTA edetabelis karjääri kõrgeimale 49. kohale ja tema viimase aja suurepärased esitused on silmnähtavalt korda läinud nii spordisõpradele kui Eesti rahvale üldisemalt.

Seetõttu ongi hea meel tõdeda, et värskelt sõlmitud lepingu alusel vahendab Delfi järgneva pooleteise aasta jooksul otsepilti enamalt kui 30 WTA turniiri mängult - täpsemalt oleme endale võtnud kohustuse näidata eksklusiivselt Eestis vähemalt 15 mängu 2017. aasta jooksul ja 20 mängu 2018. aasta jooksul. Diili ei ole sisse arvestatud Suurte Slämmide mänge, mille õiguseid müüakse eraldi. Samuti võib Kontaveidi edu korral eelmainitud mängude arv suureneda.

Jääme lootma, et Anetti järjepidev tõus maailma tipu suunas jätkub!