Saar alistas Guadeloupe mängija Anne-Sophie Morandais' (WTA 1237., ITF 682.) 6:0, 6:3. Kuna ta on nüüd ITF-i põhitabelis teeninud võidu vähemalt kolmel turniiril, peaks ta järgmisel nädalal endale saama ka WTA edetabelikoha, mis eestlannadest on olemas praegu vaid Anett Kontaveidil (WTA 21.), Kaia Kanepil (WTA 82.) ja Jelena Malõginal (WTA 702.).

Avaringist kaugemale on Saar ITF-i turniiridel tänavu jõudnud ka juuli keskel Pärnus ja sellele järgnenud nädalal Tamperes, kus ta saavutas koguni kaks võitu ja jõudis veerandfinaali.

Batumi põhiturniiril mängib ka Helena Narmont (ITF 795.), kes kohtub homme turniirile vabapääsme saanud 16-aastase kohaliku tennisisti Nino Nantsvilišviliga, kellel pole isegi ITF-i edetabelikohta.

Saare vastane teises ringis on kas kolmanda asetusega Daria Kudašova või kvalifikatsioonist põhitabelisse murdnud Anastasija Bursa. Mõlemad on venelannad.

Katriin Saar ja tema isa Rain käisid hiljuti ka "Matšpalli" podcastis rääkimas tenniselapsevanemaks olemise ja tenniseperekondade elust ja probleemidest. Kuula seda saadet siit!

1x
00:00