Glinka alustas turniiri kvalifikatsioonist, kus võitis kindlalt kahte Rootsi noortennisisti. 18-aastane Oliver Johansson alistus tulemusega 6:3, 6:1 ja 16-aastane Arslanbek Temirhanov 6:0, 6:3, teatab Tenniseliit.

Esimeses ringis oli vastaseks hoopis teisest mastist mängija – esimese asetusega 25-aastane prantslane Baptiste Crepatte. Avasetis kaotas Glinka oma esimese servigeimi ja kuigi seadis jalule 3:3 viigi, ei suutnud kümnendas geimis oma pallingut hoida ja sett läks 6:4 prantslasele. Teises setis domineeris Glinka - ta murdis kolmandas ja viiendas geimis ning võitis kindlalt 6:2. Otsustav sett oli väga tasavägine. Punkt-punkti heitluses jõuti seisuni 4:4. Siis aga õnnestus Eesti noormehel vastane murda ja sett 6:4 enda kasuks kallutada.

Kohtumine kestis tund ja 43 minutit. Glinka lõi 15 serviässa ja tegi kaks topeltviga, Crepatte sai kirja üheksa ässa ja kolm topeltviga. Ka kõik muud statistika näitajad olid Glinkal grammivõrra paremad. Esimeselt servilt teenitud punktid 73% vs 66%, teiselt servilt 59% vs 53%, kogupunkti arvestuses 86:72.