Mäng koosnes justkui kolmest osast: alguses ja lõpus kulges võrdselt, vahepeal aga Ivanovi selge ülekaalu tähe all. Esimeses setis murdis Marksoo kahel korral Ivanovi pallingu, seisuks 3:2 ja 5:4, kuid mõlemal juhul võttis Ivanov kohe järgmises geimis servi tagasi. Kiires lõppmängus oli Ivanovi ülekaal selge – 7:2. Järgnes Ivanovi üheksageimiline võiduseeria, kuid kolmanda seti kaotusseisus 0:3 murdis Marksoo kahel korral tagasi vastase pallingu ja viigistas 3:3. Siis aga loovutas taas oma servi ja sellega oli heitlus läbi, vahendab Eesti Tennise Liidu koduleht.

"Minu võidul olnuks kahtlemata rohkem kaalu, kui tiitlikaitsja Jaak Põldma võistelnuks kaasa, ka pealtvaatajail olnuks siis huvitavam. Kas ma ka sel juhul meistriks oleks tulnud, ei oska öelda. Kahjuks, aga teiselt poolt ka õnneks tugevaid vastaseid polnud – tegi elu lihtsamaks," rääkis Ivanov. "Mõned mängud läksid siiski nii nagu ma ei plaaninud. Loovutasin veerandfinaalis seti Armand Levandile. Vorm pole praegu kõige parem, proovisin otsida oma tennist. Kui lihtsalt tagasi kõksida, ehk pääsenuks siis seti kaotamisest, aga perspektiivi mõttes pole see hea."

Ivanovil segas finaali mängimist kaelavalu. "Esimene sett läks pingeliseks, teises hakkasin paremini mängima. Setid 7:6 ja 6:0 kõike ei näita, aga eks ma vastasest stabiilsem siiski olin. Kuid oma tennist ei saanud lõpuni mängida, äralöögid tegin ka enamasti 70-protsendilise jõuga," ütles Ivanov.

Marksoo sõnul võib ta teise kohaga rahule jääda. "Kui nägin, et mind loositi Vovaga (Ivanov – toim.) erinevasse tabelipoolde, siis võtsin sellise eesmärgi, et teistest rivaalidest pean ikka jagu saama ja finaalis Vovale lahingu andma," sõnas Marksoo.

Naiste paarismängu finaalis alistasid Eva Paalma ja Tatjana Vorobjova Mia Nicole Eklundi ja Julia Matojani 6:4, 6:1.