Matš Serbiaga algas väikese hilinemisega kella 17.30 paiku ja lõppes pisikeste vahepausidega veidi enne 23.30-t.

Esimesena tulid väljakule koondiste teised numbrid. Valeria Gorlats (WTA 1067) kohtus Ivana Joroviciga (WTA 147) ja vastu tuli võtta kaotus 0:6, 3:6. Kui avasetis läks kõik ühepoolselt, siis teises setis oli mängu küll. Matš kestis pisut üle tunni.

Esireketite mängus kohtusid Anett Kontaveit (WTA 116) ja Nina Stojanovic (WTA 124). Kontaveitilt pikisilmi võitu oodati ja see tuli. Kahes setis, parajalt kõikuva mänguga, aga tuli. Avasett lõppes seisuga 6:2 ja teine sett 7:5. Kontaveit juhtis teises setis 3:0, ent jäi siis kaotusseisu 3:5. Murrangut teisele poole õnneks ei toimunud.
Anett Kontaveit ja Märten Tamla

Võistluspäeva lõpetas paarismäng, millel oli otsustav kaal. Eestil tulid väljakule Anett Kontaveit ja Maileen Nuudi. Pärast avaseti 4:6 kaotust haarasid eestlannad teises setis ohjad enda kätte ja kõik sujus kolmanda seti seisuni 5:2. Vastu seisnud üksikmängu maailma edetabeli teise saja mängijad Ivana Jorovic ja Nina Stojanovic leidsid raskest seisust aga väljapääsu ning pisut oli neil õnne ka. Otsustava seti 11. pallingugeimis (seis 5:5), kui serblannad olid taga 0:30 läks mängusaalis korra päris pimedaks, tuled kustusid. Tekkinud paariminutilise seisaku järel kaldus mäng Serbia paari kätte.

Tallinnas Tallinki Tennisekeskuses peetaval turniiril osaleb 14 naiskonda, Eesti kuulub D-alagruppi koos Serbia, Iisraeli ja Bulgaariaga.