Mängijaid kimbutas tugev tuul, mis nii mõnelgi korral rikkus ka Kontaveidi servi ning sai saatuslikuks palli trajektoori lugemisel.

Terve avaseti peale kinkis Kontaveit vastasele vaid seitse punkti ja võitis selle kindlalt 19 minutiga 6:0. Kahe seti vahepeal võetud paus mõjus Sharmale aga turgutavalt ning austraallanna suutis koheselt Kontaveidi servi murda, kuid loovutas juba järgmises geimis enda pallingu. Teise seti geimid olid pikemad ja põnevamad ning Sharmal oli kasutada veel kaks murdepalli, kuid Kontaveit enam enda servi ei loovutanud, vaid murdis ise vastase oma veel kahel korral, võites teise seti 40 minutiga.

Kokku lõi Kontaveit ühe serviässa ja tegi kolm topeltviga, vastasel kogunes topeltvigu neli ja ässasid samuti üks. Kontaveidi esimene serv õnnestus 68-protsendiliselt, vastasel oli see vaid ühe pügala võrra nõrgem. Selge vahe tuli aga sisse esimeselt (68% vs 45%) ja teiselt servilt (62% ja 20%) võidetud punktide poolest. Üheksast murdepallist realiseeris Kontaveit kuus, vastane kolmest üks. Kontaveit tegi üheksa äralööki ja 16 lihtviga, vastane viis äralööki ja 28 lihtviga.

Teises ringis kohtub Kontaveit hispaanlanna Sara Sorribes Tormoga (WTA 91.), kes alistas venelanna Veronika Kudermetova (WTA 40.) 2:6, 6:1, 6:1. See mäng toimub homme 7. väljaku teise mänguna ehk eeldatavasti umbes kella 4 paiku varahommikul.