Viimane proovis kätt ka tenniseplatsil.

Ühtlasi sõlmis ETL aastase kuldsponsorlepingu Tele2-ga, millega ettevõte annab juba neljandat aastat oma panuse Eesti tennise arendamisse.

Tele2 toetab 2011/2012. hooajal Eesti tennist kokku 600 000 krooniga (enam kui 38 000 euroga), mis kasutatakse peamiselt Eesti parimate sportlaste treeningute ja võistluskulude katteks ning tennise kui spordiala propageerimiseks laiemalt. Tele2 on 4 aastaga kokku toetanud Eesti tennist enam kui 4 miljoni krooniga (enam kui 255 000 euroga).

Tele2 äriklientuuri direktori Andres Jõesaare sõnul on senine koostöö ETL-iga olnud tulemusrikas ning sellest ka soov Eesti tennise toetamist järjepidevalt jätkata. „ETL-iga koostööd alustades oli Tele2 eesmärgiks laiendada Eestis tennise kui spordiala kandepinda, parandada noorte treenimistingimusi ja toetada tippude läbimurret maailmaareenil. Täna näeme, et ala on Eestis üha enam populaarsust kogumas ja meie tipptennisistid säravad maailma suurimatel turniiridel. Tele2-l on suur au anda oma panus tennise arendamisse ka tänavu," ütles Jõesaar.

ETL-i suvehooaja avab 13. mail algav Tele2 GP turniiride sari, mille tulemused lähevad Eesti edetabeli arvestusse. Suviseks tippsündmusteks kujunevad Eestis ITF-sarja turniirid Tele2 Saaremaa Open ning Merko Open, mis leiavad aset juulis.