Mäng oli väga heitlik, tehti tervelt 10 servimurret. Taanlanna esimese servi protsent oli koguni 79! Samas võitis Kontaveit 86% murdepallidest ja lõi 11 pallinguässa, vahendab tennis.ee.

Võit viis eestlanna veerandfinaali, kus tema vastaseks on ameeriklanna Alison Riske (WTA 89). Tänavu on nad omavahel korra juba kohtunud, Hiinas Shenzhenis peetud turniiril jäi peale Riske 6:1, 3:6, 6:3.

Eelinfo:

20-aastane Kontaveit, kes alistas Nottinghami avaringis 6:3, 6:1 ameeriklanna Lauren Davise (WTA 112.), pole varem Wozniacki vastu kunagi mänginud. 25-aastane Taani tennisist pääses teise ringi eile, kui võitis türklannat Cagla Buyukakcayt (WTA 77) 7:5, 6:3.

Jalavigastusest taastunud Wozniacki on kukkunud maailma edetabelis 8-aastase vaheaja järel TOP 20-st välja. "Lähen tavaliselt väljakule ja soovin turniiri võita, kuid ma pole üle kümne nädala mänginud, seega on võistluspaus päris pikk. Samas olen ma korralikult harjutanud ja olen väga elevil, et taas hästi mängida," kommenteeris Wozniacki eilse võidu järel.