Kanepi domineeris Cepelova vastu mõlemat setti täielikult. Kerge mõõn tekkis Kanepi mängu sisse teise seti lõpus seisul 4:3, kui Cepelova oli esimest ja ainsat korda eestlanna servi murdnud ja seejärel enda oma hoidnud, kuid rohkemaks maailma 75. reket suuteline polnud.

Kolmandas ringis ehk veerandfinaalis kohtub Kanepi kas Suurbritannia tennisisti Jelena Baltachaga või 7. asetusega USA esindaja Varvara Lepchenkoga.

Kanepi lõi avaringi matšis neli ässa, tegi ühe topeltvea ning võitis mängu 150-st punktist 82 (54%). Eestlanna teenis kaheksa murdepalli, millest realiseeris 3 (Cibulkoval 5/3).

Eestlanna alustas mängu kohe Cibulkova servigeimi murdmisega. Kuuendas geimis suutis slovakitar Kanepi pallingu võita ja seisu viigistada (3:3). Eestlanna murdis aga koheselt tagasi ja edu enam käest ei andnud. Avasett 6:4.

Teist setti domineeris Cibulkova, kuid mäng püsis tasakaalus kuni 3:3-ni. Siis suutis slovakitar lõpuks Kanepi servigeimi murda ja pääses juhtima. Eestlannal õnnestus taas koheselt mänguseis viigistada ja teine sett läks kiiresse lõppmängu. Seda valitses juba Kanepi, kes juhtis 3:1, 4;2, 5:3 ja 6:4. Lõpuks kiire lõppmäng eestlannale 8:6.

Eestlannal tuleb täna mängida ka teise ringi kohtumine, sest eile jäid vihma tõttu kõik mängud ära. Vastane on Jana Cepelova (WTA 75).

Kanepi on võitnud Cibulkova vastu kolmest omavahelisest kohtumisest kaks, kuigi 2011. aasta Moskva turniiri finaalis pidi eestlanna mäletatavasti slovakitari paremust tunnistama.