Esimeses setis domineeris maailma edetabeli 34 number Kontaveit täielikult – ta murdis kõik vastase pallingugeimid, kuigi endis enda omadest ühe ära. Sasnovitš (WTA 88.) tegi palju lihtvigu ja kui ei teinud, siis tõi Kontaveidile punkti äralöök. „Imeliselt hea tennis,” kiitis telekommentaator Kontaveidi mängu.

Teise seti alguses kaotas Kontaveit korraks fookuse, nagu ta treenerile Glenn Schaapile pausi ajal ütles. Too selgitas, et Sasnovitš võitleb ega anna alla ning Kontaveit peaks tegutsema nii, nagu kokku lepitud, püsima mängus ja mitte forsseerima sündmusi. Paraku oli õpetusest vähe kasu ja Sasnovitš tuli jõusliselt mängu tagasi.

Eduseisul 2:1 võttis Sasnovitš meditsiinilise pausi, sest häda hakkasid tegema mõlema jala reielihased.

Tundus, et vaheaeg tuligi valgevenelannale kasuks, sest ta käks Kontaveidi pallingul 40:15 juhtima, ent Kontaveit võitis neli punkti järjest ja päästis geimi – 2:2.

Ka järgmises kahes servigeimis andis Kontaveit vastasele ühe murdevõimaluse, kuid tuli taas puhtalt välja – 4:4.

Seisul 5:5 sai omakorda Kontaveit kaks murdepalli, kuid ei kasutanud neid ära.
Kiire lõppmäng oli juba Sasnovitši show, ta lõi kaks ässa, pani Kontaveidi eksima ja reketit pilduma ning võitis 7:2 ja seti 7:6.

Kolmandas setis, seisul 1:2, palus Kontaveit treenerilt taas õpetussõnu. „Pühi elevandid õlgadelt,” ütles Schaap. „Pühi nad loomaaeda. Unusta, mis oli, mängi oma mängu. Vastane on paanikas, ta ei suuda liikuda.”

Alustuseks jätkas Kontaveit eksimist, kuid siis päästis kaks vastase murdepalli. Ent elevandid polnud kadunud – Kontaveit lihtsalt ei suutnud väljakule pihta saada, esimest servi sisuliselt polnud ning liikumine platsil jättis samuti soovida. Järgmise oma pallingugeimi ta kinkis Sasnovitšile. Ning samuti viimase, kus tegi kaks andestamatut lihtviga ning lõpetuseks veel topeltvea.

Pärast viimast punkti manas Sasnovitš näole laia naeratuse. „Jalad valutasid ning tahtsin loobuda, kuid sundisin end mängima – sisendasin, ära anna alla, võta üks geim korraga. Mul oli täna rohkem õnne.”

Kontaveit lõi 5 ässa ja tegi 7 topeltviga, vastase samad numbrid olid 8 ja 4.