Teist korda karjääri jooksul jõudis Narmont ITF-i 15 000 dollari auhinnafondiga turniiri veerandfinaali, varem oli ta sama tulemuse saavutanud 2019. aasta suvel Dublinis, vahendas Tennisnet.ee.

Vana-aasta õhtul peetud kohtumine oli sama muutlik nagu kogu 2020. aasta maailmas. Kaks esimest setti olid täielikult analoogilised, aga lõppesid erineva mängija kasuks. Esimeses setis kaotas Narmont avageimi ja vastane omas järgmises geimis kaht murdepalli. Eestlanna päästis need ning seejärel ei kaotanud esimeses setis enam ühtki geimi.

Teises setis juhtis omakorda Narmont 1:0 ja vastase pallingul 40:0, aga siis tuli murrang. Price võitis nüüd omakorda kuus geimi järjest. Ja nii imelik, kui see ka pole, algas kolmas sett samamoodi – Price juhtis 1:0 ja tal olid murdepallid järgmises geimis, kuid Narmont läks ette 4:1. Sellega analoogia siiski lõppes, sest ameeriklanna jõudis järele 4:3. Siiski piisas Narmontile võitmiseks oma servi hoidmisest ja sellega ta tuli toime, võites viimase geimi seisul 5:4 lausa nulliga!

Vaatamata heale tulemusele oli Narmonti serv seekord kehvem kui eelmises mängus. Ühe ässa kõrval tegi ta koguni 13 topeltviga ja sai esimest servi sisse 54%. Vastane ei löönud ässasid, kuid tegi 4 topletviga ja servis esimest pallingut 71-protsendiliselt. Huvitav oli ka see, et Narmont jäi punktidega tegelikult alla 83:85, kuid oli murdepallidel napilt edukam – temal 10st 5 ja ameeriklannal 10st 4.