Endiselt jätkavad favoriidid võidulainel. Üksikmängudes selguvad homme juba poolfinalistid. Tänase päeva üllatuseks võib lugeda meeste üksikmängus Robin Erik Partsi 6:0, 6:3 kindlat võitu Hendrik Inno üle.
Naiste üksikmängus jätkavad samuti asetatud mängijad veerandfinaalides. Vaid Yvonne Pärn pidi koha 8 parima seas loovutama Maria Lota Kaulile.

Paarismängudes jätab tulemustele oma jälje Piret Ilvese loobumine, kes oli esimesena asetatud nii naiste paaris- kui ka segaspaarismängus. Samuti sait temalt loobumisvõidu üksikmängu tabelis Elisa Mai Koonik. Piret Ilvese loobumise põhjuseks olid tugevad kõhuvalud ja pimesoole operatsioon.
Naiste paarismängus jätkavad, pärast Piret Ilvese loobumist, tugevad seeniorklassi mängijad Helina Lill, kelle partenriks on Kadi Ilves ja Ilona Poljakova / Ene Tuul.

Meestset on kõrgeima asetusega eelmise aasta Eesti meister Vladimir Ivanov ja naistest Eva Paalma. Homme, neljapäeval, selguvad juba üksikmängude poolfinalistid. Naiste finaalmäng toimub laupäeval ja meestel pühapäeval. Mõlemal päeval algab finaalmäng keskpäeval, kell 12.00. Meistrivõistlused lõppevad pühapäeval, 5. juulil.