Esimesena läks väljakule Vladimir Ivanov, kes mängis Aleksandre Metreveli vastu. Kuni seisuni 4:3 hoidsid mängijad tasavägistes geimides oma pallingut, kuid siis õnnestus Metrevelil murda Ivanovi servigeim ja avasett lõppeski 6:3 Gruusia esindaja kasuks.

Esimese seti statistika näitas kõige suuremat erinevust esimese servi õnnestumise protsendis, mis oli 82/48 Metreveli kasuks. Et mäng oli väga tasavägine näitas võidetud punktide arv, mis oli avasetis Metrevelil vaid 5 võrra suurem.

Teises setis oli Ivanovil 2:1 eduseisul Metreveli servil kolm murdepalli. Viimane õnnestus tal ka realiseerida ning ta asus 3:1 juhtima. Seisul 5:2 sai aga Metreveli kätte mängukindluse ning võitis järjest 3 geimi. 5:5 seisul hoidis Ivanov servigeimi ja tal oli ka settpall seisul 6:5, kuid seda tal võita ei õnnestunud. Nii jõudis teine sett kiiresse lõppmängu. Ka see kulges punkt-punktis, kuid piisas esimesest matshpallist ja grusiinlane võttis võidu. Mäng lõppes Metreveli võiduga 6:3, 7:6(5).

Teises ükiskmängus läks väljakule Eesti esireket Jürgen Zopp, kelle vastaseks Gruusia meeskonnast oli võistkonna esinumber Nikolos Basilashvili. Zopp alustas väga hästi. Esimese servi õnnestumise protsent oli Zoppil 84% ja sellest realiseeris ta punktiks ligi 90%. Eduseisul 4:2 vastase servil oli tal võimalus minna puhkepausile seisuga 5:2, kuid murdepalli võita ei õnnestunud. Esimene sett lõppes siiski eestlase 6:3 võiduga.

Teises setis mängu pilt muutus. Basilashvili kasutas ära Zoppi teist servi ja võitis sealt palju punkte. Mõlemad murdepallid, mis grusiinlasel kasutada olid ta ka realiseeris ja võitis seti 6:2.

Otsustav sett kujunes äärmiselt tasavägiseks. Kuigi mõlemal mängijal olid kasutada ka murdepallid: Zoppil kolm ja Basilashvilil neli, siis realiseerida õnnestus neist vaid üks. Seda tegi grusiinlane ja võitis ka seti 6:4. Mängu tulemus seega Gruusia esindajale 3:6, 6:2, 6:4.

Seega pääses üleminekumängudelt tugevamasse gruppi Gruusia ja teisest poolfinaalist Norra, alistades Küprose 2:0