Eesti koondisesse kapten Märten Tamla tänavu uustulnukaid ei kutsunud. Anett Kontaveiti (WTA 20) kõrvale on kirja pandud möödunud aastal Eestit esindanud Elena Malõgina ja Saara Orav ning aasta varem koondises mänginud Maileen Nuudi ja Valeria Gorlatš.

Võistkonnas saab asenduse teha kuni veebruari alguseni ja seda võimalust kapten Tamla kasutab, kui Kaia Kanepi pärast Australian Openit oma otsuse on teinud.

Täna Melbourne'is toimunud alagruppide loosimisel sai Eesti teada oma vastased - nendeks on Ukraina, Bulgaaria ja Rootsi.

Meie alagrupi soosikuks on kindlasti Ukraina, kelle koosseisus on Elina Svitolina (WTA 6.), Lesja Tsurenko (WTA 24.), Dajana Jastremska (WTA 55.) ja Marta Kostjuk (WTA 116.), samuti tugev paarismängija Nadja Kitšenok.

Bulgaaria ridadesse kuuluvad Viktoria Tomova (WTA 151.), Isabella Šinikova (WTA 265.), Gergana Topalova (WTA 628.) ja Petja Aršinkova (WTA 735.), Rootsi paneb välja Rebecca Petersoni (WTA 62.), Johanna Larssoni (WTA 75.), Mirjam Björklundi (WTA 472.), Cornelia Listeri (WTA 497.) ja Caijsa Wilda Hennemanni (WTA 836.).

Fed Cupist oli juttu ka Delfi uue tennisesaate "Matšpall" esimeses osas: