Kanepi ja Marshall teevad koostööd tänu Indrek Tustitile, kes on vendade Bryanite füsioterapeut ja füüsilise ettevalmistuse treener alates 2016. aasta lõpust.

"Olen Kaiat teadnud natuke üle aasta. Üritan teda aidata nii palju kui saan. Oleme siin treeninud kaks-kolm korda ning harjutanud natuke ka Palm Springsis," rääkis Marshall Eesti Päevalehele. "Väga talendikas ja meeldiv tüdruk!"

Marshall vaatas ka Kanepi esimese ringi kohtumist teisipäeval hispaanlanna Sara Sorribes-Tormoga, mille eestlanna 6:7 (5), 1:6 kaotas.

"Ta eksis võrgulöögil vaid mõne sentimeetriga (kiires lõppmängus 5:4 eduseisul - toim). Oleks see sisse kukkunud, oleks ta ilmselt seti võitnud. Ta vastane võitles kõvasti ja hingega ning läks pärast seda oma teed," arutles Marshall.

Kanepil hetkel tennisetreener puudub. Võistlustel käib temaga kaasas Indrek Tustit. Marshall ei tahtnud kommenteerida, kas Kanepi vajab ilmtingimata enda kõrvale tennisetreenerit või mitte. "Seda peate tema käest küsima. Aga minu arvamus on, et ta läheb kahtlemata järjest paremaks ning jõuab lähemale sinna, kus ta kunagi oli. Ta peab aru saama, et ta oli kunagi maailma 15. reket," lausus Marshall. "Ta on kohe 40 sekka tõusmas. Naiste tennis on muidugi karm, häid mängijaid on palju. Aga usun, et ta võib tagasi 20 sekka murda küll."

Kanepi alaliseks treeneriks hakkamine pole Marshalli sõnul kunagi päevakorras olnud. "Ma töötan praegu Bryanitega. Naiste ja meeste turneed lähevad suures osas lahku, välja arvatud ainult slämmid ja Masters turniirid. See ei oleks mõeldav," lisas ta.