"Oleme väga õnnelikud, et mäng meie kasuks läks. Positiivne oli see, et ta võitles kõvasti esimesest punktist viimaseni, ta tõesti tahtis seda võitu. Ta ei ole viimasel ajal Wimbledonis väga edukas olnud, nii et enesekindluse jaoks oli see väga oluline võit," sõnas Vemić.

"Mäng käis väga palju üles-alla, aga meistrid on need, kes suudavad võita ka siis, kui nad ei mängi oma parimat tennist. Seda suutiski Kaia täna teha."

29-aastase Vögele jaoks oli tegu kaheksanda Wimbledoni põhiturniiriga ning kaheksanda esimese ringi kaotusega, kuid Vemići sõnul ei maksa seda fakti üle tähtsustada. "Paberi peal ei näe ta väga hea välja, aga luban teile - murul on ta väga keeruline ja osav vastane. Ta kasutab ebamugavates olukordades slice'i - tavaliselt, kui Kaia tüdrukud tugevate löökidega külje peale mängib, annavad nad peaaegu et alla, Vögele oskas aga palli madalal hoida ning panna Kaiat veel ühte lööki tegema."

Mängu üheks võtmehetkeks nimetas Vemić seda, kui kolmanda seti alguses suutis Kanepi vastase pallingugeimi murdmise järel kohe ka enda servi hoida. "Kaia serv hakkas paremini töötama ja see hoidmine tuli talle suureks kasuks. Paraku tuli siis umbes 15-minutiline madalseis, aga 2:3 seisult sai ta hoo taas sisse. Kokkuvõttes oli raske mäng ning olen väga rahul, et ta suutis selle võita."

Teise ringi kohtumine toimub Kanepil kõigi eelduste kohaselt neljapäeval. "Õnneks oli täna tegu päeva esimese mänguga, nii et Kaial on aega kogu ülejäänud päev ning ka terve homne päev, et taastuda. Ta pole enam 20-aastane, peame tema kehaga hästi ümber käima. Indrek Tustitil on kindlasti täna-homme käed tööd täis, et Kaia järgmiseks mänguks valmis saada."