"Vastane oli täna parem. Mitte just igas elemendis, aga ta servis väga hästi, mõne koha peal oli tal ka rohkem õnne - võrgutripsud ja mõned joonepallid," analüüsis Tamla kohe pärast mängu Delfi ja Eesti Päevalehega rääkides. "Lisicki oli täna tõesti võimas ja peab tunnistama, et ka parem. Ei olnud nii, et Kaia oleks kehvasti mänginud, ta lihtsalt tegi vigu, mida ta siin varem pole teinud, aga need vead tulid sellest, et nii kui Kaia pehmemalt lõi, karistas Lisicki selle ära. Pidi lihtsalt riskima."

Kas treener Kanepil täna võimalust nägi? "Jaa, ikka. Esimeses setis oli kaks tükki ja miks mitte ka viimane geim, kus Kaia tegi lõpuks paar eksimust," vastas Tamla.

Tamla turniirist kokkuvõttes: "Peab väga rahul olema. Kõige rohkem sellega, et Kaia sai ise ka aru, et on võimeline murul hästi mängima. Kurb ei peaks küll keegi olema. Super tulemus ju. Ma loodan, et ta sai muruväljaku hirmust üle. Kui me turniiri alguses rääkisime sellest, siis talle väga ei meeldinud muru, aga tema viimastest sõnavõttudest pressikonverentsidel ma olen aru saanud, et ta armastab seda rohkem."

Kanepil oli Tamlaga kokkulepe, et koostööd tehakse Wimbledoni lõpuni. Kas koostöö jätkub? "Ei kommenteeri," ütles Tamla, andes mõista, et see jutuajamine ootab neid veel koju minnes ees.

Tamla arvab, et Wimbledoni naiste turniiri võitja tuleb tänasest Agnieszka Radwanska ja Li Na veerandfinaalist. "Lisicki on siin nüüd üks favoriite, aga kes iganes talle poolfinaalis vastu tuleb, on see teine favoriit. Ütlen nii, et võitja tuleb Radwanska - Na Li mängust," ütles ta.