"Ootan juba, et järgmine aasta tagasi tulla. Seda aastat ei taha väga mäletada," lausus Kanepi. "Esimeses ringis oleneb, kellele ja kuidas kaotada. See ei olnud hea kaotus."

Tänases paarismängus tuli Kanepil ja Petkovicil alla vanduda USA - Tšehhi paarile Bethanie Mattek-Sands - Lucie Safarova numbritega 4:6, 4:6.

"Nad mängisid ilmselt otsustavatel punktidel paremini. Me luhtasime päris palju geimpalle ja olime esimeses setis breigiga ees. Kahju on ka teise seti viimasest geimist. Oli tasavägine matš," rääkis Kanepi.

Nii esimene kui ka teine sett lõppes Mattek-Sandsi ja Safarova servimurdega. Esimesel juhul oli servijaks sakslanna, kes piitsutas end ebaõnnestunud geimi pärast kõvasti, tagudes reketit nii vastu maad kui ka reketikotti.

"Ütlesin talle vaheajal, et see oli juba ära. Tema ütleb mulle sellistel hetkedel alati vastu "Miks mitte?", mis tähendab, et miks mitte uuesti proovida positiivne olla. Teineteist toetades on sellistest asjadest kergem üle saada. Üksinda võivad mõtted rohkem hajevile minna."

Kanepi ja Petkovic plaanivad Wimbledonist alguse saanud koostööd jätkata, järgmine võimalus koos mängida avaneb US Openil.

Kanepi järgmised kavas olevad turniirid on 16. juulil algav Bukaresti ja 23. juulil startiv Moskva turniir. Lõpliku otsuse nendel osalemise kohta teeb ta kodus, kui on natuke puhata saanud.