Lapsest saadik USA-s elanud ja harjutanud Tatišvili oli pärast matši intervjuud andes silmnähtavalt löödud. Oli näha, et piiga (Tatišvili on 23-aastane) oli nutnud. "Olen väga pettunud. Homme on ilmselt parem tunne, aga praegu küll mitte," rääkis ta Delfile.

Silver Karjuse kohta jagus Tatišvilil ainult häid sõnu, kuid grusiinlanna pole rahul, et mäng veel ei suju ja tulemusi pole.

"Olen temaga väga rahul, aga praegu on minu jaoks frustreerivad ajad, kuna ma töötan nii kõvasti, aga tulemusi ikka ei ole. Loodetavasti varsti tulevad," jätkas Tatišvili. "Tennise koha pealt on Silver mind väga palju aidanud, löögid on paremaks läinud, aga nagu ma ütlesin, siis pärast vigastust pole enesekindlusega kõik korras ja mentaalselt olen madalseisus. Otsin ikka veel oma mängu."

Karjuse poole pöördus Tatišvili isa, kes arvas, et tütart peaks keegi kõrvalt aitama. "Oleme üksteist turniiridel näinud. Olin just vigastusest tagasi tulnud ega olnud oma mänguga rahul. Isa arvas, et kui keegi teine kõrvalt aitab, oleks hea. Ta rääkis Silveriga ja nii me ta palkasime."

Järgmisena mängib Tatišvili Budapestis, kuhu ka Karjus kaasa läheb. Turniir algab 8. juulil.

Tatišvili pere kolis USA-sse, kui neiu oli 13-aastane, seega inglise keelega tal probleeme ei ole. Väljakul suhtlevad nad Karjusega omavahel ka vene keeles. "Enne seda olin juba varem kaua USA-s treeninud. Paar korda aastas käin ikka ka Gruusias. Näiteks aprillis olin seal," lisas ta.