"Olud olid keerulised. Tuul oli päris tugev. Vastane ei saanud ühte palli kätte, sest tuul pööras lihtsalt ära. Anett mängis hästi, midagi pole öelda!" lausus Pant, kui Kontavet oli just alistanud tšehhitari Denisa Allertova 6:2, 6:2.

Kontaveidi vormi kohta polnud tennisehuvilistel enne Wimbledoni suurt aimu, sest ta oli pärast French Openit mänginud vaid kahel turniiril ja sealgi avaringiga piirdunud. Panti need kaotused muretsema ei pannud.

"Tennis ongi selline mäng, et vahepeal võidad, teinekord kaotad. Anett võib siin ükskõik kui kaugele jõuda. Aga võtame üks mäng korraga," sõnas Pant.

Kontaveidi treeneri Nigel Searsiga pole Pant veel isiklikult kohtunud, mistõttu ei osanud ta ka hinnata, kuidas eestlannal uue juhendajaga koostöö sujub. "Kuuajase koostöö kohta on seda veel vara hinnata. Vaatame olukorda natuke kauem, siis saab rohkem öelda. Plaanis oli temaga täna kohtuda," lisas Pant.

Tenniseliidu peasekretäri Allar Hindi sõnul ei tekkinud kordagi tunnet, et mäng võiks tšehhitari poole kalduda. "Anett oli domineerivam pool. Sellist hetke, kus mäng oleks võinud teisele pooe minna, ei tekkinud kordagi. Võib-olla vastane ei olnud täna kõige teravam. Ta mängib küll lamedat tennist, kuid tema relvad täna ei töötanud või töötasid tema kahjuks," analüüsis Hint.

"Sellise stiiliga vastaste vastu ongi nii, et kui ta mängib hästi, on temaga väga raske. Kui hakkab eksima, siis laguneb ja laguneb... Anetil oli vaja mängus püsida, oma löögid pikana hoida, et tšehhitar ei saaks tagant suruda ja lükata. Anett oli terve mäng väljakul olemas ja suutis positiivset lainet hoida."