"Ta tõrjus minu teist servi väga agressiivselt. Pidin lihtsalt riskima," märkis Kontaveit pärast 2:6, 3:6 kaotust ning nentis, et vastase servi tal kuni lõpuni lugeda ei õnnestunudki. "Ta servis väga hästi. Üritasin seda lugeda, aga ta varieeris sellega. Raske oli."

"Vastane mängis väga ebameeldivalt, võttis minult aega ära. Talle sobib selline eriti kiire ja madala põrkega väljak. Minu agressiivsed löögid tegi ta osavalt kahjutuks," jätkas Kontaveit.

"Muidugi jäävad mingid asjad kripeldama, mida oleks saanud paremini teha. Võibolla oleks mõned geimid kuskil kätte saanud. Eriti kahju on teises setis tekkinud variantidest. Lasin 3:3 seisul enda geimpalli käest. Püüdsin vaheajal esimese seti ära unustada ja suutsingi teist setti paremini alustada, eelkõige oli vahet tunda servis."

Kontaveidi sõnul oli juba algusest peale näha, et Van Uytvanck oli tiitlikaitsja Garbine Muguruza alistamisega saanud kõvasti enesekindlust. "Kohe, kui ta esimese servimurde kätte oli saanud, mängis ta palju julgemalt. Kindlasti sai ta eelmisest võidust suure tõuke," sõnas ta.

Wimbledonist sõidab Kontaveit otse koju Eestisse. Järgmise etteaste teeb ta alles Montreali turniiril, mis stardib 6. augustil.