"Indrek on teinud imelist tööd. Kaia tundis end pärast kolmanda ringi mängu paremini kui peale teise ringi kohtumist. Ma tean, et see pole loogiline, aga kogu au läheb siinkohal Indrekule (Kanepi füsioterapeut Indrek Tustit - toim). See on kindlasti ka mentaalse poolega seotud - kui sa võidad, on sul emotsioon parem. Peab ütlema, et emotsioonid meie tiimis on praegu suurepärased! Oleme õnnelikud, et saame homme järjekordse mängu pidada," rääkis Bjelica.

Kanepi ja Bjelica tegid 50 minuti jooksul - treening toimus 8. väljakul, kus täna mänge ei peeta, selle naaberväljakul alistas Kanepi kolmapäeval hiinlanna Shuai Zhangi - läbi kõik peamised mänguelemendid: serv, eeskäsi, tagakäsi, võrgumäng jne. Ilm Pariisis on täna päikese käes kindlasti üle 30 kraadi, tuulevaikus muudab olemise veelgi raskemaks. Homseks lubatakse 32-kraadist kuumust.

"Natuke soojem on kui eile," ei teinud serblane Bjelica kuumusest suurt numbrit. "Tulimegi täna üldse välja peamiselt ilmaga kohanema."

Olete vastase kohta eeltöö ära teinud? Milline mängija Petra Martic on?

Tal on hea löökpalling (kicker-serve) ning ta asetab servid väljakul kaugele. Võtmekoht saab olema kõik need löökpallingud tagasi tõrjuda ning siis pallivahetustes initsiatiiv üle võtta. Peame tema servigeime kontrollima hakkama. Kui Kaia võtab geimi esimesest kahest pallist parima välja, mille Martic servib, siis kõik muu loksub iseenesest paika.

Kaia Kanepi jagas peale treeningut fännidele autogramme.

Räägitakse, et ta armastab palju lööke lõigata ja vinti keerata. Kas seda on ka videotest näha olnud? On see väga ebamugav?

Jah, see on ilmselge. Kõigil on oma mängustiil. See võib ebamugav olla siis, kui sa pole sellega harjunud. Muidugi üritab ta mängida natuke meeste tennist, aga ta ei tee seda algusest lõpuni. Ta varieerib oma stiiliga. Eks näis, kuidas minema hakkab.

Kuidas eile tähistasite?

(Naerdes) Ainult kiire õhtusöögiga.

Mis täna veel plaanis on?

Jätkame Indrekuga taastuvate protseduuridega. Ta peab veel midagi jõusaalis tegema, hästi puhkama ning olema homseks jälle parimas tujus. See ongi kõik, mis me täna teeme. Puhata, süüa ja homseks mänguks keskenduda.

Kuula ka tennisejutte "Matšpalli" podcastist, mis salvestatud eile pärast Kanepi 4:6, 6:3, 6:0 võitu Veronika Kudermetova üle!
1x
00:00