"Arvan, et võin asjade käiguga päris rahule jääda," ütles Zopp, kes pidi täna Szczecini ATP Challenger turniiril alla vanduma kunagisele maailma 18. reketile skooriga 7:5, 3:6, 4:6. Hetkel asub sakslane Mayer 69. edetabelireal.

"Läksin Hollandisse kvalifikatsiooni mängima ning võitsin turniiri. Siin sain kolm head võitu ja jõudsin poolfinaali. Täna tegin ka väga korraliku mängu. Oleks imelik praegu nuriseda," jätkas Zopp.

"Muidugi nipet-näpet võinuks viimases mängus paremini teha, aga ei hakka neid isegi mainima - nii tühine asi! Lõpuks tuleb ikka keegi, kes sulle ära teeb."

"Võitsin Challengeridel 10 mängu järjest. Viimased kaks kuud on üldse väga edukad olnud. Väiksematele turniiridele minek oli ilmselt õige otsus. Ei teagi, miks järsku niimoodi võitma hakkasin, aga vahel lihtsalt läheb nii," sõnas Zopp rahulolevalt.

Järgmised kaks nädalat veedab Zopp kodumaal. Hooaja lõpuni sõidab ta mööda Euroopa kõvaväljakute siseturniire.

Zopp teeb alates juulikuust koostööd Soome Davis Cupi koondise kapteni, treener Kim Tiilikaineniga. Tegemist on 42-aastase endise profimängijaga, kes osales 1996. aastal French Openil ning aastatel 1995-2003 kokku üheksal Davis Cupi kohtumisel. Teistest tippudest on ta juhendanud poolakat Jerzy Janowiczi, kes 2013. aastal jõudis maailma edetabelis 14. kohale.