Avaseti murre tuli kohe mängu esimeses geimis. Sellest piisas. Kanepi ei lubanud täna oma pallingut murda kordagi. Ka murdepalle sai vastane vaid kolm.

Teises setis tuli murre seisul 2:2 ja Kanepi pääses ette 3:2. Oli tunda, et Kaia tugevad löögid tegid üha enam pahandust, šveitslanna jõud rauges. Teine murre tuli seisul 5:3.

Kolmandas ringis on Kanepi vastaseks rootslanna Rebecca Peterson (WTA 61.), kes alistas ameeriklanna Vania Kingi (WTA 881.) 7:5, 6:1. See kohtumine peetakse reedel. Petersoni mõlemad vanemad on eestlased, kes suundusid Rootsi elama enne Nõukogude Liidu lagunemist 1990. aastal. Tänaseks 23-aastane Rebecca sündis Rootsis ja esindab oma sünniriiki.

Profiturniiridel debüteeris Peterson 2012. aastal, Suure slämmi põhitabelisse jõudis esmakordselt aasta eest US Openil. Tänavu jõudis ta teise ringi nii French Openil kui Wimbledonis ning nüüd US Openil kandsid tiivad juba 3. ringi.

Homme sammub Kanepi väljakule paarismängus. Tegemist on jällegi hilise mänguga. Kanepi ja Andre Petkovic kohtuvad Hollandi-Rootsi paariga Kiki Bertens / Johanna Larsson 9. väljakul viiendas mängus. Eesti aja järgi öine kohtumine.

Eelinfo:

Kanepi on varem 21-aastase Šveitsi tennisisti Teichmanni vastu mänginud korra - 2016. aastal Padovas saviliivaväljakul võitis eestlanna 6:2, 6:2.