Kontaveit oli avasetis kindel ja võttis kiirelt 6:2 võidu. Teises setis hakkas ameeriklanna paremini mängima ja sai hoopis ise kahe murdega 4:1 ette. Kontaveit suutis raskest seisust aga välja tulla ja ise 5:4 juhtima asuda. Lõpuks läks teine sett kiiresse lõppmängu. Seal lahendas eestlanna asjad ära esimeselt matšpallilt ja võitis kiire lõppmängu 7:4.

Kokku lõi Kontaveit kohtumise jooksul viis serviässa ning brady kaks. Topeltvigu tegi eestlanna kolm ning ameeriklanna neli. Kõikidest pallivahetustest võitis Kontaveit 86 ning Brady 74.

Kolmandas ringis läheb Kontaveit nüüd vastamisi tiitlitkaitsja Garbine Muguruza (WTA 3.) või belglanna Alison van Uytvanckiga (WTA 47.).

Kohtumine peaks aset leidma täna, Wimbledoni tennisekompleksi 14. väljaku kolmanda kohtumisena. Esimene mäng samal väljakul algab Eesti aja järgi kell 13.30.

Ajakava võib aga lennata pea peale, kuna vihma võimalus on prognooside kohaselt väga suur. Rohkelt võib tulla pause. Ka eile õhtupoolikul jäid mitmed kohtumised vihma tõttu pooleli.

Kontaveiti ja Brady vastasseisu eel peetakse samal väljakul kaks meeste üksikmängu.

Vaata, kui kiirelt väljakud vihma korral kattega kaetakse. Sarnane tase, nagu F1 boksis!