Esinumbrina jätkab rumeenlanna Simona Halep, kellele järgnevad Taani tennisist Caroline Wozniacki ja kolmandaks kerkinud ameeriklanna Sloane Stephens.

Wimbledoni turniiri võitnud sakslanna Angelique Kerber tegi 6-kohalise tõus ning on nüüd neljas. Esikuuiku lõpetavad ukrainlanna Elina Svitolina ja prantslane Caroline Garcia.

Suurima hüppe tegi Wimbledonis finaali jõudnud ameeriklanna Serena Williams, kes on 153-kohalise tõusu järel vahetult Kontaveiti järel 28. positsioonil (Edetabel).

Meeste ATP edetabelis jäi esinelik muutumatuks - esikohal on endiselt hispaanlane Rafael Nadal, järgnevad Šveitsi vanameister Roger Federer, sakslane Alexander Zverev ja argentiinlane Juan Martin del Potro. Wimbledonis võidutsenud Novak Djokovic tõusis 11-kohalise hüppega kümnendaks, serblase eilne finaalivastane Kevin Anderson (LAV) kerkis kaheksandalt kohalt viiendaks.

Eesti esireket Jürgen Zopp langes ühe koha võrra ning on nüüd 108. real, Kenneth Raisma hoiab 722. (+1) ja Vladimir Ivanov 803. (+5) kohta.