Õnneks saab Kanepi järgneva kolme kuu jooksul ainult tõusta, sest mullu ta suvel ühtki turniiri kaasa ei teinud. Järgmise turniiri peab Kanepi järgmisel nädalal s’Hertogenboschis, kus tugevaimatest teevad kaasa itaallanna Roberta Vinci (WTA 11.), slovakitar Dominika Cibulkova (18.) ja hispaanlanna Carla Suarez Navarro (19.), vahendab Eesti Tennise Liidu koduleht.

Anett Kontaveit lisas aga enda kontole Moskva turniiri võidu eest saadud 50 punkti ja kerkis maailma edetabelis koguni 84 koha võrra ning on nüüd 313., mis on ka tema karjääri parim koht.

Maailma esikümnest veel nii palju, et Viktoria Azarenka möödus Maria Šarapovast ning nad on nüüd vastavalt 2. ja 3. (Šarapova kaotas 600 punkti, sest oli Roland Garrosis mullu võitja), esmakordselt tõusis esikümnesse Maria Kirilenko (10.), välja langes sealt Samantha Stosur (14.).

Meeste edetabelis langes Jürgen Zopp, kes mullu kogus punkte Roland Garrosi kvalifikatsioonist, 18 koha võrra ja on nüüd 184. Vladimir Ivanov kerkis kahe koha võrra (425.).