Kontaveit võitis aasta esimese suure slämmi turniiri avaringi mängu vaid 59 minutiga 6:0, 6:2.

"Tribüünilt paistis mäng täpselt sellisena, nagu seis näitab. Olgugi, et Sharma on tasemel mängija, tegi ta liiga palju lihtvigu, millest Anett suutis hoiduda. Ta mängis väga kindlalt, eriti esimese seti. Kui vastane WC-sse läks, tekkis veidi pikem paus ja Anetil oli raskem teist setti alustada, aga ta tuli ilusti mängu tagasi. Paaris geimis tekkis vastasel isegi mingi võimalus, aga muidu suhteliselt ühepoolne mäng," kommenteeris Hint.

Hint lisas, et tänane kohtumine ei näidanud kaugeltki Kontaveidi tegelikke võimeid. "Sellist pingelist hetke, läbi mille järgmisteks mängudeks paremini valmistuda, ei olnudki. Mäng oli suhteliselt ühte auku," sõnas ta.

8. väljaku peaaegu täismaja tribüünidel oli täna end istuma sättinud ka umbes 20 eestlast. Pauside ajal hoolitsesid atmosfääri eest enamasti häälekad Austraalia fännid.

"Austraalia spordilembus ja spordile kaasa elamise mentaliteet on äge - ükski teine rahvus ei suuda seda järgi teha. Tänases mängus tõmbasid kolm kohalikku poissi laulu korralikult käima. Meie, eestlased, veel sellel tasemel ei ole, aga sini-must-valgeid oli sellegipoolest meeldiv lehvimas näha," lausus Hint.

Homme peaks Kontaveit teises ringis mängima hispaanlanna Sara Sorribes Tormoga 7. väljaku teise mänguna ehk umbes kell 3.30-4.00, kuid ilmateade lubab neljapäevaks suhteliselt suurt vihma tõenäosust, mis võib tekitada mõningaid viivitusi. "Melbourne'i ilm muutub väga kiiresti. Ka tänaseks lubasid mingid ilmateated vihma. Siin ei saa milleski kindel olla," soovitas Hint ilmateadet mitte väga tõepähe võtta ning veel vähem sellele lootma jääda ja äratuskella teadlikult hilisemaks panema.