1. jaanuaril kavas olnud 15 km klassikasõidus sai Kläbo kirja alles kümnenda aja ning venelased usuvad, et norralase jaoks võis see olla murdepunkt.

„Tundub, et Kläbo tahab Touri pooleli jätta,“ teatas Bolšunov Norra väljaandele VG. „Viimase kahe päeva jooksul on ta liiga palju öelnud, et ta annab alla.“

Kläbo sõnul on tal võidu eest keeruline heidelda, kuid kokkuvõttes sooviks ta siiski jõuda esikolmikusse. „Seis tundub halb. Kaotasin Bolšunovile aega juurde. Olen temast lihtsalt liiga palju maas,“ lisas norralane.

Bolšunov edestab teisel kohal olevat Ustjugovit 16 sekundiga. Kläbo jääb liidrist maha 26 sekundiga. Neljas on norralane Paal Golberg, kes kaotab liidrile juba täpselt minutiga.

Tour de Ski lõpuni on jäänud veel kolm etappi. 2. jaanuar on sportlastel puhkepäev ning seejärel sõidetakse Val di Fiemmes kolm etappi. Esmalt on kavas 15 km klassikasõit ühisstardist, seejärel kihutatakse vabatehnikas sõidetavas sprindis ja lõpuks on ühisstardist 10 km vabatehnikasõit võimsa lõputõusuga.