Küsimusele, kas kodus on lastega keelatud ainetest juttu olnud, vastas Angela: "Ma olen istunud laua äärde ja öelnud oma lastele: "Vaadake mulle silma ja öelge, et te mitte kunagi ei tee ühtegi vale sammu."

Mis nad vastasid? "Emme, ära muretse, me ei tee midagi sellist."

Suusatajate ema lubas, et Austria politsei poolt poolteist päeva kinni hoitud ja veredopingu kasutamise üles tunnistanud Andreas astub kunagi ka kaamerate ette. "Ta teeb seda, aga ta ei ole nii tugev isiksus nagu Karel (Tammjärv) või keegi teine," lisas ta.

Kell 19 eetrisse läinud uudistesaates avaldati telefoniintervjuu Angela Veerpaluga täismahus. Sellest selgus, et Angela pole veel Andrusega rääkinud, sest mees pole koju jõudnud.

"See tuli mulle loomulikult üllatusena. Küsisin ka oma lapselt, kuidas see võimalik on. Ma ei saanud midagi aru," lisas intervjuu ajal ka nutma puhkenud Angela.

"Nad ei käinud kuskil niimoodi, et mina ei teadnud, kus nad käivad või mis nad teevad. Teadsin, et nad käivad laagris ja tulevad laagrist," lisas pereema, et Andrease reisid Euroopasse dopingutohtri juurde (pole 100% teada, kas need toimusid, sest Andreas pole ajakirjanike ette tulnud, Tammjärve sõnul käis tema verd välja võtmas Saksamaal Frankfurtis ja Berliinis - G.L.) toimusid täielikult tema teadmata.